Quick links
Need help? Ask James

7 ting du skal overveje, når det er tid til at skifte software

Problemerne har bygget sig op i nogen tid. Dine medarbejdere klager over, at de ikke kan udføre deres job ordentligt. Det tager alt for lang tid for dem at udføre specifikke opgaver. De har ikke adgang til de rigtige oplysninger. Og værst af alt de ved ikke, hvad alle andre ansatte laver i virksomheden.

Dine overordnede er på nakken af dig, fordi de ikke kan få de rapporter, de har brug for, for at tage de kritiske beslutninger, der bringer virksomheden til det næste niveau. Generelt ser ting bare ud til at sidde fast, og der skal foretages ændringer for, at I kan komme videre.

Heldigvis har du overvejet dine muligheder i nogen tid. Du ved nøjagtigt, hvad du har brug for til at løse disse problemer; udskiftning af din eksisterende software.

Du har været i bestyrelsen, forklaret problemerne, og de har givet deres godkendelse. Opgaven foran dig nu er at finde det rigtige system, der vil løse dine problemer og gøre din virksomhed mere effektiv.

Dette er sandsynligvis en af ​​de største beslutninger og investeringer, som en virksomhed sandsynligvis vil tage, så du er nødt til at sikre, at du omfavner projektet fuldt ud og undersøger dine muligheder for at sikre dig, at du vælger det system, der passer til dig.

Hvor starter jeg?

Som udbydere af Dynamics 365 har vi skitseret de 7 ting , du skal overveje og spørge dig selv, når du vælger et ERP-system. Denne liste er opstillet i vilkårlig rækkefølge, men de er alle trin, du skal dække under processen.

Software process optimering

1. Kortlægge de forretningskritiske problemer, du vil løse

Få en klar forståelse af, hvilke problemer og udfordringer virksomheden står overfor, og hvorfor du skal udskifte din software. Der skal være en gyldig grund til at migrere til et forretningsdækkende ERP-system, og valget af system skal foretages baseret på dets egnethed til din bestemte virksomhed og ikke kun fordi det ser godt ud.

Alt for mange virksomheder har investeret i et ERP-system uden at tænke nok på dets muligheder og hvad det specifikt kan gøre for dem. Som et resultat mærker de snart virkningen af ​​en så tung investering.

2. Lav en liste over krav, inden du ser på løsninger

Få meninger og feedback fra de mennesker, der bruger det eksisterende system (eller systemer) dagligt, forstå hvad deres problemer er, og de værktøjer, de har brug for for at hjælpe dem med at være mere effektive, produktive og i sidste ende hjælpe virksomheden med at blive mere rentable. Dette giver dig et antal must-have-funktioner til din nye løsning.

3. Overvej den funktionalitet, du har brug for

Tænk på, hvilken funktionalitet du i øjeblikket mangler, og hvilken funktionalitet du har brug for i fremtiden for at løse dine problemer. Se på dine nuværende processer, forstå manglerne ved hver afdeling og hvordan du har brug for dem til at kommunikere med andre elementer i virksomheden. Tænk derefter over, hvordan disse processer kan automatiseres for at hjælpe med at strømline virksomheden.

4. Tænk på fremtiden

Du vil have, at din software skal hold længe. Når man køber et ERP-system, træffes der ofte beslutninger i forhold til, hvad virksomheden har brug for nu, men meget sjældent overvejer de, hvor virksomheden sigter mod at være i fremtiden.

Skab en klar forståelse af virksomhedens fremtidige planer og ambitioner, så du kan faktor dette i din søgning.

5. Forstå det disponible budget

Det er vigtigt, at du ved, hvilken slags budget du arbejder med, da det vil hjælpe dig med at udarbejde en kort liste over de mest passende ERP-sytemer, der kan imødekomme dine krav og økonomiske begrænsninger.

Lad dog ikke budget blive en barriere og nøjes med en mindre end gennemsnitlig løsning, der ikke svarer til dine krav korrekt. Hvis du har brug for at betale lidt mere for at få det rigtige system, kan det meget vel være værd at investere og betale tilbage i fremtiden.

6. Forstå dine brugere

Beslutning om, hvilken funktionalitet du har brug for, er en ting. Men du skal også beslutte, hvem der skal bruge systemet, og hvilke områder af applikationen de har brug for at få adgang til for at udføre deres job effektivt.

Derfor det er vigtigt at forstå, hvor mange brugere der er behov for inden for hver funktion, da det vil have indflydelse på omkostningerne ved ERP-systemet.

7. Beslut, hvordan du vil rapportere

Et af de vigtigste overvejelser er at beslutte, hvilken slags information der er behov for fra selskabets direktører, og hvordan de ønsker, at rapporterne skal forelægges dem. Hvis det nye ERP-system ikke har den rapporteringsfunktionalitet, du har brug for, er det ikke værd at investere i.

Disse syv trin bør være en del af beslutningsprocessen, når du overvejer en gennemgang af ERP. De er dog ikke de eneste spørgsmål, du skal stille dig selv. Dine spørgsmål vil blive dikteret af de specifikke behov for din bestemte virksomhed og den branche, du opererer i.

Når du har overvejet alle disse trin, er du klar til at begynde at kontakte ERP-partnere for at arrangere demonstrationer. Har har brug for hjælp til at finde den rigtige partner, kan du kontakte os for yderligere information.

Vi hjælper dig med at finde den rette IT partner!

  • 1.
    Udfyld vores formular

    (Det tager kun 1 minut)

  • 2.
    Bliv matchet med den rette IT partner, på baggrund af dine behov

    (Det tager kun 5 minutter)

  • 3.
    Modtag et opkald fra den rette Microsoft IT partner og gennemgå dine udfordringer og muligheder

    Så nemt kan du opnå succes! Kontakt os allerede i dag!