Quick links
Need help? Ask James

ERP i skyen: Lyspunktet ved at skifte til Cloud ERP

I tekniske termer, omfatter ‘Cloud Computing’ brugen af digitale netværk, der trækker deres data fra afsides servere. Disse servere er hostet på Internettet i stedet for lokale server systemer eller PC’er til at opbevare, håndtere og bearbejde data.

Sand globalisering, tilgængelighedo og succes er alle resultatet af udbredelsen af Cloud Computing. Cloud er også ekstremt smart, hvis du er på udkig efter en løsning, som kan gøre processerne i din virksomhed langt mere effektive!

Det kan komme som en overraskelse for dig, at cloud-systemer for computere er ældre end selve internettet. Udviklingen af cloud-systemer strækker sig tilbage til 1960’erne, mens Internettet (World Wide Web) så sit første lys i 1989.

I dag betragtes Internettet og Cloud-teknologi som to sider af samme mønt, og brugen af cloud-systemer fylder mere og mere i vores daglige arbejde og færden. Vi bruger Cloud til at kommunikere med andre, tilgå informationer, læse og reagere på nyheder, ordne vores finanser, lytte til musik og meget mere. Du tilgår sikkert allerede denne hjemmeside via Cloud i en eller anden form.

cloud erp samler dine data

Få dit hovede op i skyen

Du gør din forretning en bjørnetjeneste, hvis du ikke allerede anvender Cloud Computing. For det første, taber du terræn over for dine konkurrenter og deres effektive driftssystemer.

Når du er begrænset til en lokal server mindskes dit potentiale til at vækste din virksomhed. Udviklet til at opbevare, håndtere og bearbejde data, understøtter Cloud Computing din virksomhed og får den til at trives ved at forsyne dig med ubegrænsede muligheder til at udnytte Internettets mange ressourcer.

Virksomheder skifter i stigende grad deres driftsprocesser fra tradionel infrastruktur til skyen. Her er den afgørende faktor ofte, at skyen giver virksomhederne friheden til at vækste uden omfattende IT udgifter. Cloud computing gør det muligt for virksomheder i hvilken som helst størrelse at tilgå, udvikle og anvende data via Internettet.

Det nyeste trend blandt SMEs og start-ups er at tilføje en hostet eller SAAS (software as a service) ERP cloud applikation, som tilbyder forbedret effektivitet og større konkurrencemæssige fordele. Læs mere om ERP cloud applikationen Dynamics 365 Business Central.

Når du rykker din ERP op i skyen, giver det dig en række fordele, blandt andet:

1. Større sikkerhed med Cloud Computing

Der hersker en misforståelse om, at dine data er mere sikre, hvis de ligger lokal opbevaret op dine egne enheder. I virkeligheden er det langt mere sikkert at opbevare dem i et datacenter, hvor informationerne bliver håndteret af professionelle, frem for i din virksomheds eget server lokale.

Cloud-udbydere er fuldt forberedte til at varetage sig ansvaret for dine data og sikre at alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger bliver taget i brug.

2. Cloud computing kan reducere dine IT udgifter

Når du rykker over til en ‘on demand’ IT service, kan din virksomhed spare store summer på softwarelicenser og hardware, såsom servere, vedligeholdelse og udgifter ved ekstra tilkøb. Endnu bedre, de mindskede omkostninger giver også mere frihed til at mindre virksomheder kan trives og vokse.

3. Skalér din virksomhed med Cloud Computing

ERP systemer gør det muligt for dig at skalere dine systemer ved at tilfølge forskellige funktioner og moduler. Det giver dig fuld kontrol og fleksibilitet over, hvilke brugere som skal have adgang til licenserne. Med et SaaS ERP kan du betale per måned eller per bruger og derved undgå unødvendige udgifter til licenser, du ikke bruger.

4. Begrænset risiko, styrket sammenhængskraft

Når du kan styre alle dine driftsoperationer på afstand, betyder det, at du ikke mister tid og penge, hvis omstændighederne eller anden force mayor forhindrer dine ansatte i at møde ind på kontoret.

For nyligt har mange virksomhedsejere eksempelvis være nødsaget til at sende deres medarbejdere hjem i forbindelse med det omfattende epidemiudbrud. Når dine dokumenter er opbevaret i skyen, er du også beskyttet mod tab af data eller systemsvigt.

5. Outsourcing af Cloud Computing

Når du outsourcer din software til en hosting udbyder, kræver det færre ressourcer og midler til vedligeholdelse og support. Dine IT ansatte kan nu fokusere deres kræfter på at udvikle og vækste din virksomhed ved at lægge kræfterne i jeres anden IT drift.

6. Problemfrie opgraderinger

Der er ingen grund til at frygte softwareopdateringer, hvor du selv har konfigureret softwaren til at passe til dine betingelser. Alle updates ordnes af din softwareleverandør, så dine egne konfigurationer bevares, når de nye opdateringer installeres.

7. Tilgå dine Cloudsystemer hvor som helst

Hvis din virksomheds software ligger i skyen, kan du tilgå dine data hvor som helst og når som helst, du har brug for den – så længe du er forbundet til internettet! Så er dine vigtigste virksomhedsdata altid indenfor rækkevidde.

8. Samarbejde og engagement

Cloud ERP gør det muligt for medarbejdere at tilgå og arbejde på dokumenter samtidig, hvilket øger mulighederne for samarbejde og styrker effektiviteten.

9. Hastigheden af Cloud Computing-implementeringsmodeller

En Cloud ERP løsning kan kører efter den halve tid af hvad det ville tage at installere software on-site, eftersom forsinkelser med implementationen ofte skyldes problemer ved indkøb af passende hardware.

Skift til skyen med Dynamics 365

Udviklet til cloud systemet, giver Microsoft Dynamics 365 dig en samlet ERP løsning med den rette funktionalitet og fleksibilitet til at optimere enhver virksomhed.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at vide mere, om hvilket cloud model der passer din virksomhed. Vores Microsoft partnere står klar med ekspertise og viden til at vækste netop din virksomhed.

Vi hjælper dig med at finde den rette IT partner!

  • 1.
    Udfyld vores formular

    (Det tager kun 1 minut)

  • 2.
    Bliv matchet med den rette IT partner, på baggrund af dine behov

    (Det tager kun 5 minutter)

  • 3.
    Modtag et opkald fra den rette Microsoft IT partner og gennemgå dine udfordringer og muligheder

    Så nemt kan du opnå succes! Kontakt os allerede i dag!