Quick links
Need help? Ask James

10 advarselstegn på at din virksomhed skal investere i ERP

Alt afhængig af hvilken industri du arbejder i, kan du støde på forskellige tegn, der fortæller dig, at din virksomhed ikke opererer optimalt. Disse tidlige advarselstegn giver dig klar besked om, at det er tid til at skift til en ny ERP løsning .

Uheldigvis , er disse advarsler ikke ledsaget af tydelige faretegn, så som mænd i dekontamineringsdragter eller gul tape med “ADVARSEL”. Derfor er det vigtigt, at du holder et skarpt øje med de første tegn på at dit software system er forældet.

Heldigvis , er vi eksperter i ERP sikkerhed, og vi deler gerne ud af vores viden om de 10 advarselstegn, som du bør være på udkig efter.

opgrader software til ERP systemer

1. Advarsel – Din virksomhed bruger forskellig software til forskellige processer

Problem: Hvis du bruger forskellige systemer til at klare forskellige driftsopgaver, risikerer du at forværre effektiviteten i din virksomhed. Når du arbejde for at holder dig up to date med opgaver og ordrer, er det ineffektivt at opbevare informationer i forskellige steder, da det vil føre til unøjagtige viden og spildt tid.

Løsning: Et ERP system vil samle alle funktioner i din virksomhed, og gør det muligt for dig og dine medarbejdere at tilgå informationer det samme sted.

2. Advarsel – I skaber nye arbejdsveje til at dække over hullerne

Problem: På grund af enten mangel på funktionalitet eller de skiftende krav til din virksomhed, udvikler du løbende nye alternativer, som regneark, til at kompensere for manglerne i din software.

Løsning: Et godt ERP system indeholder skalerbare muligheder og funktioner, som understøtter og tilpasser sig de skiftende krav til din virksomhed.

3. Advarsel – Eksisterende software bliver afviklet

Problem: Dette betyder overordnet at din oprindelige softwareudvikler stopper med at investere tid og penge i fremtidig udvikling af softwaren. Konkret betyder det for dig, at dit system over tid ikke længere er kompatibelt med nyt IT hardware. Nu skal du altså kæmpe med at bruge et forældet system, som ikke taler med nyere teknologi.

Løsning: Ved at opgradere til et nyt ERP system sikrer du, at dit ERP er rustet mod fremtidige udviklinger og fleksibelt nok til at håndtere enhver forandring, som måtte komme hen ad vejen.

4. Advarsel – Dit system kan ikke tilgå informationer hurtigt nok

Problem: Hvis din virksomhed opbevarer informationer på tværs af forskellige systemer og regneark, kan det være vanskeligt at få adgang til de informationer, du leder efter. Yderligere, er det usandsynligt, at informationerne vil være korrekte. Det betyder, at du må konsolidere og slå data sammen manuelt, hvilket tager ekstra tid. Husk, at dine kunder ønsker hurtige svar på deres spørgsmål. Derfor skal du sikrer, at dine medarbejdere har adgang til information øjeblikkeligt for at kunne tilbyde præcise og hurtige svar.

Løsning: Et ERP system indeholder real-tid informationer, som er tilgængelige for alle i virksomheden.

5. Advarsel – Raportering er en tidsrøver

Problem: Hvis det tager dig længere tid at aflægge rapporter, er din system sandsynligvis udfordret på at opbevare alle data. Husk, tid er penge!

Løsning: Invester i et ERP system, der kan håndtere den samlede mængde af data, du ønsker opbevaret. Det kan klart øge effektiviteten i din virksomhed.

6. Advarsel – Supportomkostningerne stiger

Problem: I takt med at dit system bliver ældre, vil din forhandler sandsynligvis begynde at hæve prisen for at kunne understøtte den gamle teknologi. Højere priser er nemlig en måde at få dig til at skifte systemer. I værste tilfælde kan det betyde, at du over tid står med en software, som ikke understøttes længere.

Løsning: Udskift din forældede software med et opdateret, nyt ERP system.

7. Advarsel – Systemhastigheden falder

Problem: Som din virksomhed trives og vokser, vil der ske et øget pres på dit system på grund af det øget mængde data og transaktioner, som det skal håndtere. Hvis dit system ikke har evnen til at vokse med din virksomhed, vil du opleve, at systemet ofte bryder sammen eller at systemet er langsommere til at finde de svar, du søger.

Løsning: Et opdaterede ERP system besidder fleksibiliteten til at tilpasse sig og vokse i takt med din virksomhed.

8. Advarsel – Mangel på mobilitet

Problem: Hvis du bruger et gammel system, vil du ikke kunne arbejde afsides som fx. på mobile enheder. Du vil altså være begrænset til at arbejde alene på dit kontor.

Løsning: Moderne ERP systemer kan implementeres på mange forskellige måder. De nye ERP systemer har endda cloud løsninger, som gør det muligt at tilgå og arbejde med informationer på udenfor kontoret.

9. Advarsel – Mangel på funktionaliteter der matcher DIN virksomhed

Problem: For moderne ERP systemer er der indtænkt en høj grad af tilpasningsevne med øje for funktionaliteter, der passer til forskellige typer virksomheder. I dag har systemerne en minimumsstandard af funktioner, der er nødvendige for at lede en virksomhed.

Løsning: Tal med en af vores partnere med specialiserede viden indenfor din branche. Sådan vil de kunne tilbyde en løsning, der rummer alle de funktionaliteter, som din virksomhed behøver.

10. Advarsel – Ude af stand til at holde trit med virksomhedens vækst

Problem: Enhver succesfuld virksomhed drømmer om vækst, men nogle gange møder din software ikke dit ambitionsniveau. Din virksomheds vækst fører til en tilvækst i ny klienter og transaktioner. Det kan skabe øgede arbejdsbyrde og ansættelse af nye medarbejdere. Din virksomhed er nødt til at håndtere denne overgang med lethed. Hvis din software ikke er bygget til at håndtere de nye vækstforhold , risikerer du at overbelaste systemet.

Løsning: Med et rette ERP system vil du være i stand til at vækste din virksomhed med ro.

Tid til at skifte til en ny ERP løsning?

Vi er godt klar over, at det ikke er let at skifte til ny software og systemer. Derfor skal du grundigt overveje, om det er den rette beslutning for din virksomhed. Kan du vinde profit og optimere arbejdsgange ved at investere i et nyt system?

Hvis du er stødt på en eller flere af de ovenstående advarselstegn, så kontakt os! VI giver dig en komplet analyse af advarselstegnene i din virksomhed, og matcher dig med den rette ERP løsning.

Vi hjælper dig med at finde den rette IT partner!

 • 1.
  Udfyld vores formular

  (Det tager kun 1 minut)

 • 2.
  Bliv matchet med den rette IT partner, på baggrund af dine behov

  (Det tager kun 5 minutter)

 • 3.
  Modtag et opkald fra den rette Microsoft IT partner og gennemgå dine udfordringer og muligheder

  Så nemt kan du opnå succes! Kontakt os allerede i dag!