Quick links
Need help? Ask James

Microsoft Dynamics AX skifter til Dynamics 365 Finance

ai tech

Microsoft Dynamics AX (Axapta), et af verdens førende ERP-systemer for store virksomheder er blevet endnu større. Med Dynamics 365-løsningen kan du varetage din produktion, distribution og salg og rykke endnu tættere på dine kunders behov. Få alle dine data samlet i skyen, så du og dine medarbejdere kan tilgå alle vigtige indsigter uanset, hvor i verden I befinde jer.

Det nye bruger-baseret interface giver dig umiddelbar indsigt, mobilitet og tilgang, uanset om du arbejder på din bærbar, tablet eller smartphone. I dette indlæg vil vi se nærmere på Microsofts ERP-løsninger for mellemstore og store virksomheder; Microsoft Dynamics AX og det nyeste skud fra stammen Dynamics 365 Finance.

Hvad er Microsoft Dynamics AX?

Microsoft Dynamics AX er Microsoft’s Enterprise Resource Planning-system for mellemstore til store virksomheder. Denne ERP-løsning er målrettet store virksomheder, som til forskel for Dynamics NAV, opfylder flere funktioner for produktion, logistik og finans.

Dertil dækker Dynamics AX alt fra lagerstyring, e-commerce, projektstyring og HR. Det er dog først med Dynamics 365 i 2016, at denne large scale løsning kunne sammenkoble ERP med en fuldt CRM-software. Dermed er det muligt for virksomheder at forbinde virksomhedsstatistik direkte med indsigter i kundeadfærd på mere intelligent vis.

Hvordan adskiller Dynamics 365 sig fra Microsoft AX?

Er du som virksomhed vant til at bruge Dynamics AX til at lede driften i din virksomhed? Dynamics 365 udvider den traditionelle funktionalitet fra AX med kunstig intelligens, cloud computing og maskinlæring til nye forudsigende analyser. Den største forskel på AX og Dynamics 365 er interfacet, hvor Microsoft for både Business Central og Finance nu er app-baseret. Dermed er det også blevet lettere for dig, at skræddersy ERP-softwaren efter din virksomheds behov.

Sådan kommer du godt videre fra Dynamics AX til Dynamics 365

Dynamics 365 bygger på et intuitivt setup for forretningsanalyse og driftsstyring. Dermed er løsningen nem at komme i gang med for enhver med kendskab til Microsoft AX. Ved at forbinde virksomhedsforhold med kundedata, kan Dynamics 365 hjælpe dig til at forstå dine kunders behov, udarbejde intelligente analyser og automatisere din virksomhedsdrift til vækste produktiviteten.

Søger du mere viden om Dynamics 365 som ERP-løsning, kan du finde vejledning og viden i vores blogunivers eller besøge vores vidensbank for udførlige manualer, du kan downloade helt gratis.

Forbind dine ERP-oplysninger med Dynamics 365

Planlæg dine ressourcer på nye smarte måder med Dynamics 365. Det app-baserede interface, som du kender fra Microsoft Azure, indeholder alle dine foretrukne Microsoft-løsninger, som Office 365 og Microsoft Power Platform. Gennem AI-Teknologi kan du modernisere driften i din virksomhed, træffe beslutninger i realtid ud fra data, og automatisere din finansielle drift for det globale marked. De indbyggede analyseværktøjer hjælper dig til at forudse ændringer i markedet, så du opnår den mest produktive drift for alle leddene i din forsyningskæde.

Læs mere om Dynamics 365 og bliv klogere på, hvordan de forskellige apps samler viden gennem cloud computing, så du altid har dit ERP-system med på farten. Har du flere spørgsmål til Dynamics 365, så tøv ikke med at kontakte os i dag!