Quick links
Need help? Ask James

Sådan skaber din virksomhed succes med Microsoft Dynamics 365 [2020 VIDEOGUIDE]

Har du svært ved at få overblik over alle dine virksomhedsinformationer? Og bruger du alt for meget tid på at få besværlige og forældede systemer til at tale sammen?

Microsoft Dynamics 365 erstatter dine tidligere ERP systemer med én samlet og intelligent cloudløsning.

Derved bygger Microsoft videre fra Microsoft Dynamics NAV og introducerer et system for dine ERP (Enterprise Resource Planning) og CRM (Customer relationship management) data.

Skab smarte løsninger med økonomisystemer

Hvorfor skal du opgradere dit ERP system til Dynamics 365?

Som virksomhedsejer er ERP næppe en nyhed for dig. Men selv hvis det er første gang du støder på udtrykket så læs med i guiden her. Kort sagt hjælper ERP dig med at holde styr på alle arbejdsprocesserne i din virksomhed. På den måde hjælper et ERP-system dig med alt fra økonomistyring, produktion, lager, salg, indkøb, services og HR.

Men med Dynamics 365, der er Microsofts nyeste løsning inden for intelligent virksomhedsadministration, sparer du værdifuld tid på at få dine data til at tale sammen.

Det intelligente cloud-system fra Microsoft integrerer nemlig både dine ERP data med CRM data. Og dertil kan du også koble systemet sammen med andre Microsoft programmer, som Microsoft Azure, Office 365 og Microsoft BI. Du kan endda integrere sociale kanaler som LinkedIn i systemet, som et led i virksomhedsrekruttering.

Hvad kan Microsoft Dynamics 365 gøre for min virksomhed?

Microsoft Dynamics 365 samler alle din virksomheds data i en cloud-løsning, så du kan tage beslutninger og udvikle internt på de arbejdsprocesser, der skaber værdi for dine kunder.

I selve cloud-systemet, også kaldet Business Central, er alle dine forretningskritiske mål samlet. Sådan kan du spore udviklingen i salg og sammenligne over tid. Systemets fleksibilitet gør, at du kan sammenligne data meget præcist. Du kan tracke udviklinger på månedsbasis og se udviklingen time for time.

Cloud-systemet gør det muligt at designe unikke roller til medarbejderne i din virksomhed. I oversigten kan du se oversigter for revision, salg, projektledere og administration, for blot at nævne et udvalg.

For en komplet gennemgang af Business Central, læs med her eller se denne korte YouTube gennemgang af Business Central.

Business Central er den ideelle løsning til små og mellemstore virksomheder

Har du brug for Dynamics 365 til en stor virksomhed? Vi finder den rette partner til dig med ekspertise i Dynamics Finance & Operations, der er ideelt til store virksomheder. Hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed her.

Guide: Sådan bruger du Microsoft Dynamics 365 i din virksomhed

Business Central kan skræddersys til din virksomheds behov og dine medarbejders roller. Få et dybere indblik i denne gennemgang af Microsoft Dynamics 365.

Skab bedre kundeoplevelser

Det er kritisk for enhver virksomhed at kende sine kunder, uanset om det er som detail- eller enterprise virksomhed.

Så hvordan skaber du de bedste købsoplevelser for dine kunder, og møder de forventninger som de har til din virksomhed?

Med Microsoft Dynamics 365 kan hver eneste medarbejder i din virksomhed – uanset om der er tale om salgseksperter, marketingansvarlige eller forretningsenheder – tilgå de data, som Microsoft Dynamics 365 indsamler om dine kunder.

På den måde har hver eneste enhed de bedste forudsætninger for at forstå kundernes interaktion på dine salgsplatforme. Og enhederne kan nu optimere processen de steder, hvor købsprocessen går i stå.

Og det intelligente system gør mere end at indsamle informationer. Systemet kan bruges til at lave analytiske forudsigelser og tilbyde hver kunde personlige anbefalinger af andre produkter ud fra kundens tidligere browseradfærd. I sidste ende betyder det, at du kan opnå indsigter, der kan konvertere til unikke købsoplevelser for dine kunder.

Se, hvordan retailers har brugt Dynamics 365 til at skabe brugeroplevelser:

Optimér din forsyningskæde

Hvordan bliver du bedre til at forudsige efterspørgsel i fremtiden og ændringer i kundernes behov? Hvordan skaber du optimale inventar niveauer på tværs af hele forsyningskæden og mindske risici, uden at det påvirker salg negativt?

Microsoft Dynamics 365 hjælper dig med at synkronisere alle processerne i din forsyningskæde. Ved at optimere samarbejdet mellem underleverandører hjælper Microsoft Dynamics 365 dig med at holde et optimalt produktionsniveau, der tilpasses dine kunders efterspørgsel.

Microsoft Dynamics hjælper din produktion med:

  • Innovation af intelligent virksomhedsfremstilling.
  • Modernisering af lagercentre og lagerstyring.
  • Optimering af dine produkters ydeevne.
  • Strømliner din forsyningskæde, så alle dine ansatte i hvert led af forsyningskæden er up to date med alle informationer.
  • Intelligent analyse gør det muligt at forudse ændringer i kundebehov. Derudfra kan du optimere logistikken i din forsyningskæde.
  • Find inspiration og se, hvad Dynamics 365 kan tilbyde din virksomhed:

    Styrk de offentlige systemer

    Hvordan kan du gøre mere med skrumpende statsmidler? Hvordan beskytter du statens informationer, samtidig med at du sikrer tryghed for borgerne? Og hvordan kan du øge effektiviteten og produktiviteten af din afdeling, så I når i mål med jeres projekter?

    Med Microsoft Dynamics kan du skabe siloer for dine dataressoucer, så informationer sikkert sorteres og sendes ud til de rette medarbejdere. Det mobile og sikre datasystem gør det let at tilgå data via smartphones, når du er ude hos borgerne og skal bruge adgang til data.

    Du kan hurtigt komme i kontakt med de rette kolleger og bruge deres ekspertise til at vejlede borgere bedst muligt. A.I. systemerne i Microsoft Dynamics gør det muligt at sammenligne data på tværs af områder og skabe de bedste handlingsplaner til gavn for borgerne.

    Vil du videre mere om Dynamics 365 til brug i staten og offentlige systemer? Se med på denne korte YouTube gennemgang:

    Uanset hvilken sektor eller branche du arbejder i, kan Dynamics 365 tilpasses til din virksomheds unikke behov. Kontakt os her og hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed!